in theory i respect your right to exist

21 Apr

Årets Pöbelfacebookgrupp 2008: Vi som önskar livet ur Anders Eklund.

Årets äckel-pöbelcitat: ”Jag brukar inte titta på nyheterna i vanliga fall men fallet Engla GREP MIG SÅ, jag har själv barn.” (Autentiskt citat från en blogg jag vägrar länka till för då kommer Drevet att söka upp mig och döda mig med 56 knivhugg medan de skanderar ”pedofilälskare! pedofilälskare!” och sedan skändas mitt lik på torget eftersom jag förbrukat min rätt att leva.)

Jag är så trött på pöbelsamhällets vältrande i sorg som borde vara privat och drev mot slumpvis utvalda gärningsmän som kvällspressen kan sälja lösnummer på att skriva spaltmeter om. ”Lena träffade 42-åringen: Han verkade inte vara normal”. Jag är trött på att folk anser att de GÖR NÅGOT när de tänder ett ljus eller köper ett band i någon färg och sedan går hem och äter chips till So you think you can dance. Skit i ljuset och TITTA PÅ NYHETERNA ÄVEN NÄR DE INTE HANDLAR OM STACKARS OSKYLDIGA SVENSKA BARN SOM MÖRDATS. Jag har ingen respekt för människor som tycker en är ”känslokall” om en inte tänker delta i massproducerad sorg understödd av Expressen. För det är lite roligt det där med känslokylan. Jag höll t.ex på att börja gråta då SVTs morgonsoffa konstaterade att eftersom 42-åringen inte hade någon familj kunde de helt oproblematiskt hänga ut hans identitet – det var då jag plötsligt insåg att vi snart kommer leva i ett land som liknar USA. Jag höll också på att börja gråta under Debatt i SVT då det på fullt allvar diskuterades hur en skulle kunna döda psykiskt sjuka mördare. Men det är klart, jag har ju inte bloggat en hemmasnickrad dikt eller tänt ett ljus, jag saknar förmodligen någon viktig beståndsdel i min hjärna som skiljer mig från pöbelns varma, medkännande sfär:

dödstraff är de enda straffet på alla såna här kräk dom har helt enkelt förbrukat sina mänskliga rättigheter och blivit till skadedjur och skall avlivas som sådana…

Fan vad vidriga ni är. Hur orkar ni med er själva?

Annonser

5 svar to “in theory i respect your right to exist”

 1. stina april 21, 2008 den 8:48 f m #

  ”Alla dömda sexbrottslingar borde finnas med bild och namn i ett offentligt register för allmänheten” var svaret jag fick när jag i ett sammanhang ifrågasatte att de gått ut med hans identitet. Folk är så jävla dumma i huvet att jag inte ens kan med att bemöta det.

 2. stina april 21, 2008 den 8:49 f m #

  Gah. Nu kommer jag säkert bli lynchad för ovanstående kommentar. 😛

 3. Prästfrun april 21, 2008 den 9:01 f m #

  Ja gud, att registrera brottslingar och ha dessa register offentliga är lösningen på allt. Så kan Vanligt Hederligt Folk ta sitt ansvar och gå ut och döda någon som åtminstone liknar snubben de såg listad under ”potentiella barnamördare”. Fast det bästa i just det här fallet är ju alla självutnämnda psykologer och rättsläkare. ”Psykiskt sjuka ska inte komma undan med någon diagnos” eller varför inte en parafras från facebookgruppen – ”själen är förstörd och de borde dödas.”

 4. johanna april 21, 2008 den 9:58 f m #

  som vanligt, word girl. nästa broderi bli ”i was outraged, so i joined a facebook group” i din ära.

Trackbacks/Pingbacks

 1. barbarism begins at home « prästfrun - maj 7, 2008

  […] i min favoritfacebookgrupp är det senaste förslaget på avrättning något så udda som att rista blodörn. Ett stört […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: