nej till livet era jävlar

28 Apr

http://www.jatilllivet.se/viewNavMenu.do?menuID=417&oid=1038

En så kallad ”ad” från facebook. Från Ja till Livet. Varför får Ja till Livet ha annonsplats i det offentliga rummet? Varför måste min luft andas av de här människorna?

”Det bästa är att inte ha sex. Ju fler sexpartners desto större risk för cancer.”

Det skojigaste är visserligen att de vill få det att verka som om den största orsaken till munhålecancer inte är gamla uttjatade saker som rökning och snusning utan – oralsex. Don’t have sex kids, du får cancer i munnen och DÖR! 

Jag har en gammal klasskompis som är med i Ja till Livet. Hon finns på min vännerlista på facebook och jag gick en gång med i gruppen ”Nej till Livet – min rätt till fri abort” bara för att kunna skicka inbjudan till henne. Hon får också alltid ”hur mycket flata är du” och ”äktenskap för alla som vill”-länkar. Hon gör aldrig quizzen och går aldrig med i grupperna. Men det är å andra sidan lätt för henne att predika avhållsamhet. (Jag förlorar ungefär 15 år i mognad när jag konfronteras med abortmotståndare och dödsstraffsförespråkare och vill sitta och skratta och peka och bara ”lätt för dig att vänta med sex till äktenskapet när du ÄR SÅ JÄVLA FUL OCH KORKAD!” Trots detta får Prästen för sig att jag borde syssla med politik. De säger ju att kärleken är blind.)

Åh, fundamentalism. Så sexigt.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: